12 December 2008

"Cheapart 14" -Ekspozita

"Cheapart 14" - Cheapart Gallery, Athens, Greece (Dec. 2008)

Levizja vizuale cheapart eshte nje nga evenimentet me interesante ne fushen e arteve pamore ne Greqi. Fale nje aktiviteti teper te pasur 13 vjecar dhe prezantimit te mbi 300 artisteve brenda dhe jashte Greqise, kjo levizje le gjurme me larmine e pikeshikimeve, ngjyrave, koncepteve, si edhe per freskine e prizmit mbi te cilin sendertohet raporti i artistit, vepres se artit, tregut dhe spektatorit .

Nje nga arsyet qe me bene te marr pjese pa as me te voglin hezitim ne kete udhekryq artistik, eshte nder te tjera edhe fakti se galeria "cheapart" gjendet ne zemer te "Eksarkia-s" (zone e cila konsiderohet si "keshtjella" e anarshizmit ne Greqi); dhe kjo vecori gjeografike me ngacmon.

Disa fotografi nga ekspozita e dhjetorit 2008 po percjell ne kete postim.

"Cheapart 14" - Cheapart Gallery, Athens, Greece (Dec. 2008)

"Cheapart 14" - Cheapart Gallery, Athens, Greece (Dec. 2008)

"Cheapart 14" - Cheapart Gallery, Athens, Greece (Dec. 2008)

"Cheapart 14" - Cheapart Gallery, Athens, Greece (Dec. 2008)

"Cheapart 14" -Cheapart Gallery, Athens, Greece (Dec. 2008)