06 September 2008

Dreams' Island (II)

Toni Milaqi "The Flying Zebra " (acrylic on canvas, 100x80 cm, 2008)

(vijon nga ketu )

"Zebra Fluturuese" eshte puna e dyte ne Rezidence, dhe ekuilibron ndermjet hulumtimeve ne forme e stilizim, si edhe nje lloj dokumentimi emotiv te disa karakteristikave dalluese te peizazhit ne "Ishullin e Endrrave" te Eretrias.

(vijon ketu)