06 September 2008

Dreams' Island (III)

Toni Milaqi "Angry Bather" (acrylic on canvas, 100x80 cm, 2008)

(vijon nga ketu )

"Plazhistja e inatosur" eshte vepra e trete e ciklit. Duke levruar te njejtin subjekt, vemendja ime u perqendrua ne perpjekjen per te reflektuar gjendjen time te brendshme, si dhe "tallazet" e mia shpirterore pergjate kohes ne te cilen mori jete kjo pune. Reflektim ky ne forme, por edhe ne emocion.